АТОвці вже називають ухвалу, що забезпечила їх житлом, аферою

Представники кількох громадських організацій, які відстоюють інтереси учасників АТО під час виступу перед депутати заявили, що прийнята сьогодні ухвала щодо забезпечення атовців житлом є аферою, повідомляє кореспондент ІА Дивись.info.

Представники кількох громадських організацій, які відстоюють інтереси учасників АТО під час виступу перед депутати заявили, що прийнята сьогодні ухвала щодо забезпечення атовців житлом є аферою, повідомляє кореспондент ІА Дивись.info.

Преставник ГО, що представляє захист учасників АТО Леся Турашвілі закликала бійців АТО уважну вивчити ухвалу.

За її словами, може йтися про підкуп учасників АТО.

«Нам пропонують гроші або землю, але за такі гроші не купиш навіть сотку землі.  Виходить так, що люди продадуть своє право на земельну ділянку», -  заявила активістка.

Вона також висловила обурення тим, що під дію ухвали не потрапили бійці добровольчих батальйонів.

Нагадаємо, що робоча група, яка опрацьовувала ухвалу про забезпечення житлом учасників АТО дійшла компромісу і під час сьогоднішньої сесії депутати внесли зміни до програми забезпечення житлом учасників АТО. За ухвалу проголосували 54 депутати.

Ухвалою передбачено, що для бійців, які погодяться не претендувати на земельну ділянку, буде виділена компенсація у сумі 100 тисяч гривень для кожного.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: