Кількість жертв горілки-вбивці зросла до 49. Отруїлися 96

Станом на 18.00 4 жовтня в Україні зареєстровано 96 випадків отруєнь фальсифікованим алкоголем: 49 випадків завершились летально.

Про це повідомляє прес-служба Держпродспоживслужби.

«Станом на 18:00 4 жовтня в Україні зареєстровано 96 випадків отруєнь фальсифікованим небезпечним алкоголем, із них 49 випадків завершились летально», - йдеться в інформації.

Зазначається, що, зокрема, у Вовчанському районі отруїлося 23 особи, з них 13 померло; в Ізюмському - отруїлося 22 особи, з яких 5 померло; у Харківському - отруїлося 16, з яких 9 померло; у Борівському - отруїлася 1 особа (померла); у Великобурлуцькому - 4 особи (померли); у Барвінківському - 1 особа отруїлася; у Балаклійському районі - 3 особи отруїлося; у м. Харкові - зареєстровано отруєння у 2 осіб; у Куп'янському районі отруїлася 1 особа (померла); у Дворічанському - отруїлося 4 особи, з них 3 - померли.

За даними судово-медичної експертизи, у 23 померлих виявлено метиловий спирт.

За оперативними повідомленнями територіальних органів Держпродспоживслужби в Донецькій, Луганській, Житомирській та Миколаївській областях станом на 9 годину 04.10.2016 нових випадків отруєнь сурогатами алкоголю не зареєстровано:

Житомирська область (м.Бердичів): отруїлося – 3 особи, померла 1 особа; Донецька область (м. иман): отруїлося – 9 осіб, з них 5 померло; Миколаївська область (м.Миколаїв): отруїлося та померло - 5 осіб; Луганська область: (м.Рубіжне): отруїлося та померло - 2 особи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: