Львівщина готується до Міжнародного економічного форуму

Упродовж 3-4 листопада у Львові відбудеться ХVI Міжнародний економічний форум «Львівщина - фабрика Європи».

Серед запрошених - вище керівництво держави, очільники обласних державних адміністрацій, іноземні інвестори, підприємці, експотрери, імпортери, дипломати, Представники міжнародних фондів Бізнес Асоціації, банків, навчальних закладів. Загалом це близько 1500 гостей.

Про це повідомив директор департаменту економічної політики Львівської ОДА Роман Филипів, передає прес-служба ЛОДА.

За його словами, у перший день Форуму на стадіоні «Арена Львів» під час пленарних засідань його учасники обговорять такі теми як «Місце України в економіці 21 сторіччя» , «Управління талантами як стратегічна перевага», «На перетині Європи та Азії», «Індустріальні парки як акселератори можливостей».

«Учасники, зокрема, обговорять перспективи розвитку економіки, інвестиційні та економічні переваги України, залучення інвестицій та ведення зовнішньоекономічної діяльності; переваги для ведення бізнесу, рівень безробіття, освіченості персоналу та оплати і оподаткування праці. Також йтиметься про вигідне географічне розташування України, зокрема Львівщини, розвиток інфраструктури, вплив індустріальних парків на розвиток національної та регіональної економіки, промислові стратегії на всіх рівнях», - зазначив Роман Филипів.

Також, як розповів директор департаменту, у другий день заходу під час практичних панелей на різних локаціях обговорюватимуть співпрацю інвесторів із органами державної влади, способи та засоби підвищення ефективності аграрного сектору економіки та залучення додаткових фінансових ресурсів, роль банківської системи в питаннях розвитку АПК України. Йтиметься і про активізацію культурно-пізнавального туризму, залучення коштів ЄС для відновлення пам'яток архітектури, ініціативи та інструменти для реалізації енергоефективних проектів в Україні, активізацію транскордонного співробітництва тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: