Львівське сміття незаконно скидають в одній з областей України

Вантажівка зі сміттям, завезена без документів привернула увагу поліції у Житомирській області. Працівниками поліції Житомирської облдержадміністрації було складено протокол про забруднення навколишнього середовища побутовими відходами.

Про це інформує прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

Порушником виявилася львівська фірма, яка займається перевезеннями, – ТОВ «Танк Транс Україна». Це вже не перший випадок. Кілька машин сміття було залишено у селі Зарудинці 28 вересня. Тоді зловмисників упіймати не вдалося. Але це були не місцеві жителі, адже кількість відходів (залишених у селі) складає норму для цього села на 2 роки. Після першого випадку було встановлено чергування. Цього разу вдалося затримати водія та ідентифікувати виконавця»,- зазначили в ОДА.

Як стало відомо раніше, 3 жовтня міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що з 1220 майданчиків сміття не вивозять лише з 25. Утім, куди саме фірми-перевізники вивантажують відходи, мер міста уточнювати відмовився.

«Публічно говорити про те, куди ми веземо відходи, я не буду. Бо завтра там будуть створені проблеми, будуть підняті люди, будуть ті самі бунтарі, які створюють нам проблеми сьогодні», – зазначив міський голова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: