Садовий каже, що 98% майданчиків у Львові сьогодні прибрані

98% майданчиків у Львові сьогодні прибрані. Про це повідомив під час спілкування з журналістами міський голова Львова Андрій Садовий.

«98% майданчиків у Львові сьогодні прибрані. Приємно, що в Уряді є люди, які нам допомагають. Бо і Мінрегіонбуд погодив програму по виділенню коштів Європейським інвестиційним банком, і Мінфін погодив. Рухаємось чітко по плану і маємо зобов’язання збудувати модерний та сучасний завод», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Також мер прокоментував питання щодо великої кількості звернень у міську раду від інвесторів.

«Всі пропозиції, які подають, не є комплексними. Вартість захоронення відходів і утилізації у країнах Європейського Союзу від 40 до 120 євро. В Україні – 2,5 євро. Треба кардинально на рівні держави змінювати ситуацію. В нас 5% території України знаходиться під сміттям. Це катастрофічна ситуація, тому Львів покаже приклад, як і що робити. Ми сьогодні маємо дуже складний період нашого життя, ніхто не розслідує справу про підпал. Тим займається декілька людей у районному відділі поліції, а створено велику біду. Справа є заполітизована. Щотижня ця тема має бути в топі і вона дуже штучно підігрівається. Така наша країна.

Сміття вивозять перевізники. Кожен працює, як може. Кожну машину відслідковують та створюють проблеми. Дуже часто це ті самі люди створюють проблеми по різних містах України. Це факт», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: