У Львові підлітки викрали антикварні тарілки

14563359_1601819273453172_840727471004480464_n

У Львові двоє підлітків викрали зі школи антикварні тарілки, про це повідомляє патрульна поліція Львова.

В повідомленні йдеться, що дирекція школи на вулиці Симоненка звернулася до патрульних і повідомила, що 22 вересня невідомі хлопці вкрали керамічні тарілки зі школи.

Зазначили, що вони антикварні коштують за їхніми підрахунками кожна 300 гривень. Згаданий інцидент зафіксували камери відеоспостереження школи. Інспектори переглянули відео і упізнали двох підлітків, які вже і раніше притягалися за крадіжки. Одному 17 років, а другому – 15. Останнього юнака нещодавно затримали за крадіжку мобільного телефону, однак заявники відмовилися писати заяву, коли їм повернули майно.

Також підліток зараз проходить за двома епізодами: за нанесення тілесних ушкоджень та крадіжку речей. Підлітки ніколи не навчалися у цьому навчальному закладі. Екіпаж патрульних обстежив територію і вже за півгодини виявив їх на вулиці Рубчака.

Підлітки зізналися у скоєному і сказали, що продали тарілки на антикварному ринку. На місце події викликали слідчих та представників сектору ювенальної превенції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: