Львівщину із робочим візитом відвідає заступник Омеляна

Цього четверга та п’ятниці, 6-7 жовтня, на Львівщині із робочим візитом перебуватимуть заступник Міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк та голова Державної служби України з безпеки на транспорті Михайло Ноняк.

У рамках поїздки 6 жовтня відбудеться нарада із керівництвом області та керівниками Укртрансбезпеки, ПАТ «Укрзалізниця», Укравтодору, УДППЗ «Укрпошта», Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького. Серед питань, що обговорюватимуться – безпека на транспорті, зокрема невиробничий травматизм, перевезення небезпечних вантажів та боротьба з корупцією. Нарада розпочнеться о 10:00 год. у малій сесійній залі Львівської обласної ради (м. Львів, вул. Винниченка, 16).

Під час візиту на Львівщину заступник Міністра інфраструктури України та Голова Державної служби України з безпеки на транспорті відвідають УДППЗ «Укрпошта», Головний залізничний вокзал, Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького, а також оглянуть роботу пересувного габаритно-вагового комплексу та пункту видачі дозволів.

7 жовтня о 10:00 год. в приміщенні Львівської обласної ради (м. Львів,   вул. Винничека, 18, 3 поверх, кім. 307) відбудеться прес-конференція за участю заступника Міністра інфраструктури України Юрія Лавренюка та Голови Державної служби України з безпеки на транспорті Михайла Ноняка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: