До затриманого українського журналіста Сущенка досі не пустили консула

Росія все ще не пускає консула до затриманого в РФ українського журналіста Романа Сущенка, у п'ятницю Сущенку пред'являтимуть звинувачення.

Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив адвокат Марк Фейгін.

«Я вчора ввечері вже розмовляв з Геннадієм Брескаленком, консулом України в Москві, і він мені підтвердив, що так і не отримав відповіді зі слідчого управління ФСБ, хоча розмовляв зі слідчим щодо його права відвідування Романа Володимировича в СІЗО «Лефортово». Поки що на сьогоднішній день ні», - заявив він.

Адвокат зазначив, що у середу йому не вдалося потрапити до Сущенка.

«Вчора мені не вдалося потрапити в СІЗО «Лефортово». Там величезні черги з адвокатів. Я не бачу тут якоїсь спеціальної дії з боку адміністрації СІЗО. Низка адвокатів просто не потрапили всередину слідчих кабінетів через величезний наплив слідчих та адвокатів, які проводили слідчі дії дуже довго», - сказав він.

«Я зараз виїжджаю. Я сьогодні йду в «Лефортово». Сподіваюся, що сьогодні, якщо буде легше, сьогодні четвер – особливий день, банний чи що, може мені все-таки вдасться потрапити. У будь-якому разі завтра я його побачу, оскільки завтра буде пред'явлення звинувачення», - уточнив Фейгін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: