На Львівщині будують теплицю за півмільйона євро

salat-11

Тепличне господарство «Галіція Грінері», що належить нідерландській компанії «Galicia Greenery Holding BV», поблизу міста Буськ Львівської області розпочало будівництво другої секції теплиці для вирощування овочів.

У Буську 6 жовтня розпочали будівництво другої секції теплиці для вирощування овочів компанії «Галіція Грінері». Кошти на втілення проекту у життя — 600 тисяч євро —  виділили нідерландські інвестори, власники компанії «Galicia Greenery Holding BV», пише ІА Дивись.info.

Відтак, територію теплиці збільшать на 4,8 тисяч квадратних метрів.

«Зараз у нас працюють 20 осіб. Після того, як ми добудуємо цю теплицю, на роботу приймемо ще 10 працівників», — розповідає Сергій Ленчук, директор компанії.

Наразі «Галіція Грінері» вирощує кілька видів салату і рукколу. У планах — вирощування томатів та огірків. Вся продукція продається виключно на українському ринку.

Як відзначив Сергій Ленчук, це єдина теплиця компанії в Україні. Аналогічний проект є тільки в Грузії.

Поки що дирекція не планує відкривати нові теплиці, утім, вже має ідеї по розширенню існуючої території — до 15 гектар.

Довідка:

ТзОВ «Галіція Грінері» – це компанія, що займається вирощуванням овочів в теплицях в Західній Україні. Цим товариством повністю володіє нідерландська компанія «Галіція Грінері Холдинг БВ», що  виробляє та частково імпортує тепличні овочі для українського ринку. Її метою є виробництво та продаж здорових та безпечних продуктів напряму підприємствам «Хорека» у Львівській області, оптовому ринку «Шувар» у Львові, а також місцевим і міжнародним роздрібним мережам, що базуються в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: