Як активісти розвивають нові веломаршрути на Львівщині (Фото)

14480552_1146785625390302_6993284851920924297_o-1

2 жовтня активісти громадської організації «Інститут Суспільних Ініціатив» організували велоподію, що отримала назву «Замковий велопробіг».

Маршрут пролягав за ключовими пунктами Сихів – Старе Село – Свірж. Близько 50 велоентузіастів та прихильників даної ідеї долучились до першої події з циклу рекреаційно-крає знавчих мандрівок замками Львівщини та подолали дистанцію у 90 км.

Для любителів історії та учасників мандрівки, за сприяння начальника управління туризму та курортів - Романа Теребенця, чекала екскурсія у замку, що знаходиться в м. Свірж.

Як заявив, організатор події, Віктор Петров: «Даний захід вже не перший, який наша організація робить для поширення серед жителів Львова та області, ідей цікавих веломандрівок та можливостей відпочити за містом. Вже раніше ми організовували такі мандрівки, зокрема до заповідника Розточчя, монастиря в с. Страдч, дендропарку в с. Оброшино, тощо. На цьому ми зупиняємось й надалі будемо ще більш систематичніше працювати над розвитком нашого регіону».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: