Жителі Сихова стануть справжніми агентами змін для свого району

15-16 жовтня 2016 року активні жителі Сихівського району міста Львів спробують стати справжніми агентами змін чи навіть супергероями для свого району, адже будуть протягом двох днів створювати та писати проекти для покращення свого району та розвитку бібліотеки, повідомляють організатори.

Інститут Суспільних Ініціатив оголошує набір на тренінг програми «Активні Громадяни» від Британської Ради. Це програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку, націлена на позитивні зміни в суспільстві та активізацію населення.

Мета тренінгів – залучити до співпраці активних, свідомих та небайдужих жителів міста, що готові ініціювати, реалізовувати та підтримувати проекти для покращення загального благополуччя та сталого розвитку нашої місцевості.

Як повідомила проектний менеджер організації та організатор тренінгу, Ольга Палінчак : «На своїх тренінгах ми у інтерактивній та вільній формі стараємось донести до учасників основне повідомлення - непотрібно очікувати поки зміни прийдуть звідкись зверху, якщо насправді все може бути в наших руках! І в рамках цієї програми, ми розказуємо учасникам про інструменти для змін, а фінансова підтримка з боку Британської Ради кращих проектів стає приємним сюрпризом для активістів. Вже зараз, ми створили мережу місцевих агентів змін, які реалізовують дуже цікаві проекти у своїх рідних містах та селах!»

Кожен учасник тренінгу отримає сертифікат міжнародного зразка та можливість продовжити навчання на всеукраїнських семінарах і тренінгах Британської Ради. Під час тренінгу учасники навчаться писати власні проекти локальної соціальної дії, після чого відправлять їх на конкурс міні-грантів до Британської ради. У рамках програми «Активні громадяни» Британська Рада надає міні-гранти на реалізацію соціальних проектів обсягом до 500 фунтів (15 000 грн.).

Партнером проекту є ГО «Час справедливості» та управління культури Львівської міської ради.

Зареєструватися можна до 13 жовтня за цим посиланням.

Тренінг відбудеться в Бібліотеці №33 (м. Львів вул. Хуторівка, 24).
15 жовтня заняття триватимуть з 11 по 17 год.

16 жовтня – з 12 по 18.

Кількість учасників обмежена та обов’язкова участь на весь час тренінгу.
Контакти - o.palinchak@sii. org.ua або ж за телефоном 073 099 13 64 (Ольга)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: