Цими вихідними Львів прийме найбільшу в Україні конференцію молоді

unnamed-6

Вже цими вихідними, Львів прийме найбільшу в Україні міжнародну конференцію молоді, що цікавиться Цілями Сталого Розвитку, діяльності Організації Об’єднаних Націй та міжнародними питаннями, що стоять зараз на порядку денному. Близько 80 учасників, серед яких 30 учасників з 15 країн світу, протягом 3 днів, будуть моделювати діяльність трьох комітетів міжнародної організації.

Вже цими вихідними, Львів прийме найбільшу в Україні міжнародну конференцію молоді, що цікавиться Цілями Сталого Розвитку, діяльності Організації Об’єднаних Націй та міжнародними питаннями, що стоять зараз на порядку денному. Близько 80 учасників, серед яких 30 учасників з 15 країн світу, протягом 3 днів, будуть моделювати діяльність трьох комітетів міжнародної організації.

Про це інформує прес-центр Інституту соціальних ініціатив.

Темою моделі, цього року є Цілі Сталого Розвитку – програми ООН по розвитку людства до 2030 року. Організатором даної події є Інститут Суспільних Ініціатив, громадська організація, що займається поширенням та створенням можливостей для молоді, в тому числі в освітній та міжнародній сферах.

Кожен учасник протягом проекту, що відбуватиметься 7-9 жовтня у Львові, буде представляти інтереси делегацій найрізноманітніших країн, а також проявляти свої навички дебатування, дипломатії та інтелекту.

Почесним спікером заходу, виступить народний депутат України - Оксана Юринець.

Як повідомив, організатор події Тарас Репицький – «Міжнародну модель ООН, ми проводимо вдруге, і вже цього року, до нас приєдналось більше молоді з Європи та світу, які все більше цікавляться подіями в Україні, а також разом з нами готові працювати у чудовому форматі симуляційних ігор. В подальшому ми хочемо поширювати культуру подібних заходів серед школярів та молоді України, адже вони є дуже важливими для особистого розвитку та розвитку українського суспільства загалом. Суспільства яке відповідально дбає за свої інтереси та права, але й теж усвідомлює свою роль в глобальному світі.»

Партнерами даного заходу є Львівська Міська Рада, ELSA Львів, ГО «Час Справедливості», та Міністерство молоді та спорту України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: