У Львові тривають ремонтні роботи доріг та тротуарів

У місті тривають ремонти доріг та хідників. Більшість районів ще мають заплановані роботи, та багато вже виконаних. До фінансування долучаються і мешканці, повідомляє прес-служба ЛМР.

«Завершують ремонт доріг на вулицях Детька, Медова. Також вже завершуємо роботи з мощення тротуару та облаштування громадського простору на площі перед цирком. 15-20 жовтня завершиться встановлення пам’ятника Богдану-Ігорю Антоничу», - повідомив Андрій Зозуля, заступник голови ГРА.

Також до кінця року планується завершення робіт над проектом пл. Осмомисла – вул. Підмурна, площею Вишиваного та площею Маланюка.

«Поточний ремонт проводиться зараз на вулиці Туган-Барановського. Там ремонт тротуару від вулиці Пекарської до вулиці Тершаковців, по непарній стороні. Щодо капітального ремонту. На вулиці Пасічній, 79-85 продовжуємо роботи. Роботи розбиті на три проекти. Загальна ж вартість робіт по цьому об’єкту становить 1 млн. 485 тис. грн. Також завершуються ремонтні роботи тротуару та проїзної частини на вулиці Тракт Глинянський, 161. Роботи на вул. Гамалії, які обійшлись в 882 тис, теж вже днями закінчуємо. Ремонтують тротуар на вул. Китайській, 2-14. Ці роботи триватимуть до кінця жовтня. Вже найближчим часом будемо починати роботи на вул. Миргородській, вул. Корейській та вул. Голубця. Щодо вулиці Миколи Голубця, то перша ділянка виконана, від вул. Пасічної до вул. Грибової, а від вул. Грибової до вул. Ярової призупинились роботи. Залишилось 500 м2. З середини жовтня плануються роботи на вулиці Дріжджова, що триватимуть 1,5 місяця. Там планується капітальний ремонт тротуарів та проїзної частини. А вже з понеділка вулиця Соколина буде також в ремонті, там відновлять тротуари. На роботи виділено 700 тис і 100 тис грн зібрали мешканці», - розповів Євген Петрик з Личаківської районної адміністрації.

«Серед поточних робіт – це вулиця Максимовича, 3-5, там проводиться ремонт дороги. Завершимо до наступного тижня. Також до кінця тижня закінчимо ремонт тротуару та тротуарне покриття зупинки громадського транспорту на вул. Зубрівській - Зеленій. Підготовчі роботи тривають на вул. Хуторівка, 42, капітальні роботи тротуарів і проїзних частин – на вул. Драгана, Кавалерідзе, 2-4, 16. Також облаштовується громадський простір на вул. Трильовського - Антонича. І ще капітальні роботи тривають на проспекті Червоної Калини, 109, там облаштовують Сквер Гідності», розповів Віктор Західний, начальник відділу комунального господарства Сихівської районної адміністрації.

«Капітальний ремонт тротуару планується на ділянці Городоцька - Чернівецька, парна сторона, фактично до 7-го відділення, там були старі зруйновані плити, завжди великий наплив людей, приміський вокзал. Плануємо завершити до кінця жовтня, загальна площа робіт 2400 м кв. плитки. Виділено 1,5 млн. Також вулиця Городоцька, 276-280. Там роботи, якби не погодні умови, вже завершили б на цьому тижні. Там проводиться облаштування дворику, дорожнє покриття, тротуар. На вул. Городоцькій теж розпочали ремонт дорожнього покриття, підходи до під`їздів - 309 600 м кв., на що виділено 300 тис. грн. Щодо громадських просторів, то з 17 жовтня почнуться роботи на вулиці Широка, 88-100. Там планується створення двох дитячих майданчиків для дітей від 6 років до 12 і з 12 до 18 років. Зараз проект на етапі закупівлі матеріалів, угода укладена, загальна вартість робіт – 1 млн. 800 тис грн. Також оголошено тендер на ремонт тротуару на вул. Городоцькій, від вул. Виговського до вул. Ряшівської, непарна сторона. Початок робіт планується орієнтовно на початок листопада, після укладання угоди. З наступного тижня починаємо капітальний ремонт дворику на вул. Ярослава Мудрого. Роботи триватиму 2 тижні», - повідомили у Залізничній районній адміністрації.

«Тривають роботи на вул. Ветеранів, закінчать до кінця жовтня. На вул. Мазепи, 11а,13а, ремонтується прибудинкова територія, яку планують завершити до 20 жовтня. Розпочато також на вул. Погідній. Там Водоканал цього тижня закінчує свої ремонтні роботи, після чого будемо міняти дорожнє покриття. Завершення планується до кінця місяця, вартість робіт - 420 тис грн. Вул. Шевченка, 352-362 також буде в ремонті. Ремонтуємо внутрішньоквартальну дорогу та тротуари, до 10 листопада, за сприятливих погодних умов, плануємо завершити. Також на вул. Вербовій, на ділянці від вул. Липинського до 20 будинку, та частина, що в асфальті, буде ремонтуватись цього року, від 20-го - плануються роботи на наступний рік. Ще цього року хочемо встигнути відремонтувати вулиці Загули, Млинову та Ланову. Поки що проекти цих робіт на експертизі, та за сприятливих погодних умов ремонт буде проведено цього року», - розповів Володимир Шульга, начальник відділу комунального господарства Шевченківської районної адміністрації.

«Зараз ми проводимо ремонт на трьох громадських просторах: вул. Тролейбусна - Володимира Великого, вулиця Пулюя і вулиця Симоненка, навпроти церкви. Всі три проекти плануємо завершити до початку листопада. Окрім того, робимо ремонт подвір’я на вул. Коновальця, 85а, б, в, роботи там триватимуть до середини листопада. Робимо також дорогу і тротуар на вул. Кульпарківській, 101, ремонт вулиці Канівської і облаштування там тротуарів біля переходу на Володимира Великого, через вул. Стрийську. Закінчуємо ремонт на вул. Науковій, 76. Зараз також монтуються лавочки на вул. Японській. Ще плануємо зробити на вул. Володимира Великого тротуар від вул. Боткіна до Ашану», розповів заступник голови Франківської районної адміністрації Орест Тимчишин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: