Грузинські опозиціонери заявили про так звані «каруселі» на виборах, що проходять у країні

У Грузії представники різних опозиційних сил вже заговорили про спроби фальсифікації виборів і однозначно звинуватили у цих порушеннях уряд та правлячу партію «Грузинська мрія», передає Укрінформ. 

«Колишній соратник екс-президента Саакашвілі Георгій Вашадзе, нині один із лідерів блоку «Бурчуладзе, - Держава для народу», на спеціальному брифінгу повідомив, що на кількох виборчих дільницях було зафіксовано спроби повторного голосування», - йдеться у повідомленні.

За інформацією Вашадзе, на двох дільницях виявлено кілька осіб, що раніше вже пройшли маркування на інших дільницях і намагаються пройти та проголосувати повторно і на цих дільницях. Вашадзе підкреслив, що представники його блоку зуміли припинити ці порушення.

Повідомили про «виборчі каруселі»  і один із лідерів «Альянсу патріотів» Ірма Інашвілі, яка балотується до парламенту від Сагареджойського виборчого округу, та представник її виборчого штабу Марина Молодіні. За їх інформацією, правляча партія на чотирьох мікроавтобусах розвозить «виборців» по різних виборчих дільницях району, а члени виборчих комісій запускають до кабіни по кілька осіб одночасно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: