Геращенко звернеться до СБУ щодо російських артистів, які виступали у Криму

Перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко заявила, що має намір звернутися до СБУ зі запитом щодо встановлення заборони на в’їзд в Україну російським артистам, які виступали у тимчасово окупованому Криму.

Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбук.

«Про захист українського культурного і гуманітарного простору. Чи повинні ми більш жорстко захищати наш простір від російських лабухів? Так, звичайно! Через жорстку моніторингову політику Нацради і систему штрафів. Ми створили для Нацради всю необхідну законодавчу базу», - зауважила Геращенко.
Вона переконана у необхідності встановлення заборони на в’їзд в Україну російським артистам, які виступали у тимчасово окупованому Криму.

«Чи мають право в Києві виступати представники російської попси, що незаконно перетнули кордони України і лабали шансон чи нявкали свої пісеньки в окупованому Криму? Ні! І це ПОВНА відповідальність СБУ і інших силових структур. Всі ці люди, на моє глибоке переконання, мають потрапляти автоматично до санкційного списку із забороною в`їзду до України. Я готую відповідний запит до СБУ», - написала Геращенко.
На її думку, СБУ, Державна прикордонна служба та інші структури мають відстежувати всіх, хто незаконно виступав у Криму, й у разі спроб в’їзду в Україну, відразу в аеропорту «Бориспіль» вручати їм відповідні повідомлення про порушення законів України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: