Львів'ян просять врятувати життя 2-річній дівчинці

r8kylny44ze

На Львівщині почали збір коштів на порятунок 2-річної Юстинки Тухай, про це повідомили в спільноті Варта-1 батьки хворої дівчинки, якій потрібна термінова допомога.

На Львівщині почали збір коштів на порятунок 2-річної Юстинки Тухай, про це повідомили в спільноті Варта-1 батьки хворої дівчинки, якій потрібна термінова допомога.

У дівчинки поставили діагноз — Глибока двохстороння сенсоневральна глуховатість.

Марія Тухай, мама дівчинки: «Пройшовши з Юстинкою обстеження у Львові та Києві, ми з чоловіком почули діагнози, які нас шокували - "Глибока двохстороння сенсоневральна глуховатість ". Інакше кажучи, наша дитина нас не чує. Звичайні слухові апарати не допоможуть нашій дитині почути, їй рекомендований кохлеарний імплант,з допомогою якого Юстинка зможе почути звуки та повноцінно розвиватись. Дитині потрібна операція із вживленням кохлеарного імпланта, яка коштує 29 500 євро, у гривнях це приблизно 823 000. Тому просимо фінансової допомоги у всіх небайдужих, навіть маленька сума- це буде велика допомога, якщо відправить велика кількість людей. Дуже Вас просимо, не будьте байдужі. Операція буде проводитись у Києві "Інституті отоларингології" ім. проф. О,С. Коломійченка Національної Академії медичних наук України».

Реквізити:

Номер Картки Приват Банку 4149 4978 6441 2244
оформлена на маму - Тухай Марія Романівна

Номер тел. мами Тухай Марія Романівна - 0973719590

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: