Ми ніколи не погодимося із окупацією території іншої держави, - Міністр оборони Польщі

Міністр оборони Польщі Антноні Мацєревич відвідав у Любліні литовсько-польсько-українську бригаду із нагоди інаугурації її очільника.

Як зауважив міністр, існування такої бригади - особливо важливе в момент дедалі більшої «загрози зі сходу».

«Чи не щоденно ми отримуємо новини про перекидання на західний кордон Російської Федерації нових сил, від Калінінграду до Чорного Моря. Це повинно занепокоювати. Третій рік триває окупація території нашого українського союзника. Це - ситуація. з якою не можна погодитися», — зазначив міністр Антоні Мацєревич.

Як сказав голова оборонної галузі Польщі, ніяка держава не має права на вирішення політичних конфліктів окупацією територій іншої держави. Польща ніколи із цим не погодиться.

У Любліні відбувалися урочистості з приводу свята військової бригади LITPOLUKRBRIG. Її новим очільником став полковник Зенон Бжушко.

«Сила спільного проекту трьох сусідніх держав, знаного під назвою Литовсько-Польсько-Українська Військова Бригада, полягає в ефекті об'єднаня заради спільної мети. Цією метою є будування у атмосфері дружби та довіри спільної безпеки наших держав. Гарантую, що я використаю все своє знання, досвід та запал до цієї тяжкої роботи, аби всі ми потім могли пишатися роботою, зробленою нашою бригадою», - підкреслив під час урочистостей полковник Зенон Бжушко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: