Німеччина надасть Україні кредит 150 мільйонів євро на модернізацію підстанцій Донбасу

На реалізацію проекту з реконструкції підстанцій в східній Україні, Кредитна установа з відновлення, з Франкфурта-на-Майні (KfW), надає кредит в 150 мільйонів євро.

На реалізацію проекту з реконструкції підстанцій в східній Україні, Кредитна установа з відновлення, з Франкфурта-на-Майні (KfW), надає кредит в 150 мільйонів євро.

Про це повідомляє віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко.

Індивідуальну кредитну угоду між Кабінетом міністрів України та KfW було підписано в понеділок,10 жовтня, у рамках 9-го засідання Українсько-німецької групи високого рівня з економічного співробітництва

«Виділення коштів в рамках підписаної угоди — важливе рішення і вагома допомога в напрямку відновлення українського Донбасу і української енергетичної галузі в цілому. Питання енергоефективності, енергонезалежності та енергетичної безпеки сьогодні стають ключовими», — сказав Зубко.

Віце-прем'єр зазначив, що засідання Українсько-німецької групи високого рівня з економічного співробітництва є основою стратегічного партнерства між країнами, реформ енергоефективності та децентралізації, співпраці в транспортній галузі та інших напрямках.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: