Рівнеоблводоканал, замість зекономити півмільйона гривень, дискваліфікував учасників торгів

Рівнеоблводоканал відмовився зекономити на закупівлях 586 тисяч гривень і віддав перевагу учаснику торгів, завдяки якому зеономив лише понад 61 тисячу гривень.

Рівнеоблводоканал відмовився зекономити на закупівлях 586 тисяч гривень і віддав перевагу учаснику торгів, завдяки якому зекономив лише понад 61 тисячу гривень. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Максим Нефьодов.

«Масова дискваліфікація та мінімальна економія від Рівнеоблводоканал

Бюджет: 880 369 грн

Сума договору: 819 096 грн

Економія: 61 273 грн або 7%

Переможець: ТОВ «Акваінтех Україна»

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2016-08-15-000695-b/

Водоканал провів тендер на закупівлю засувок через систему ProZorro, тендер виявився цікавим для бізнесу – аж одинадцять компаній подали свої пропозиції. Вісім учасників активно торгувались на аукціоні 25 серпня. Найдешевша пропозиція могла дати економію в 586 тис. грн. І що робить замовник? Замість того, щоб зрадіти таким вигідним пропозиціям, він в один день дискваліфіковує ДЕВ’ЯТЬ учасників і швиденько укладає договір з ТОВ «Акваінтех Україна», яке навіть не намагалося торгуватись на аукціоні. Переможця аукціону ТД «Бренд груп» було дискваліфіковано без якоїсь деталізації, тож навіть не зрозуміло, що не так з його пропозицією», – йдеться у повідомленні.

За словами Нефьодова, ТОВ «Акваінтех Україна» взяло участь лише в двох тендерах через систему. Обидва рази замовником був саме Рівнеоблводоканал.

«Другий тендер наразі знаходить на етапі кваліфікації, цікаво подивитись хто стане переможцем?» – додав заступник міністр

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: