Трамп натякнув Клінтон, що відправить її у буцегарню

detail_71a9e6187949618c66fdae9edf4c3829

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп під час других президентських дебатів натякнув, що відправить свою суперницю Гілларі Клінтон у в’язницю в разі перемоги на виборах.

Про це інформує УНІАН.

Дебати між кандидатами відбулися у Вашингтонському університеті в місті Сент-Луїс (штат Міссурі).
Під час дебатів Клінтон знову поставила під сумнів здатність Трампа обіймати посаду президента Сполучених Штатів. Вона наголосила, що Трамп повинен показати свої податкові декларації, щоби можна було побачити, чи є в нього справи в Росії.
Трамп розкритикував Клінтон за видалення 33 тисяч електронних листів після отримання повістки для виклику в суд, коли вона була на державній службі.

«Я не думав, що говоритиму про це, і я збираюсь сказати це, і я шкодую, що говорю про це: Якщо я виграю, я збираюся доручити генеральному прокурору визначити спеціального прокурора, щоби розглянути твою ситуацію, тому що ніколи не було так багато брехні й так багато шахрайства», – наголосив Трамп.
Клінтон своєю чергою сказала, що не здивована словами Трампа, назвала всі його коментарі брехливими і порадила Трампу перевіряти факти. Водночас вона заявила, що добре, що в Сполучених Штатах на чолі закону не стоїть людина з таким темпераментом, як у Трампа.
У відповідь Трамп відреагував: «Тому що ти була би у в’язниці».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: