У Львові затримали злодіїв-рецидивістів

14650756_1604192359882530_444254478811004153_n

Сьогодні, 10 жовтня, у Львові патрульні запобігли можливим крадіжкам затримавши раніше судимих з інструментами.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львова.

В повідомленні йдеться, що сьогодні близько 5 години ранку на вулиці Сяйво патрульні помітили двох підозрілих осіб, які йшли з портфелем. Інспектори зупинилися аби перевірити невідомих. Особи не мали собі документів, які засвідчували їх особу. При поверхневій перевірці у них виявили лом, гайковий ключ, кусачки, лезо та ключі.

Чоловіків запросили до відділу поліції для встановлення особи. 29 річний чоловік раніше судимий за грабіж, за незаконне заволодіння транспортним засобом, за хуліганство та двічі за наркотики. Його 31-річний колега раніше судимий за крадіжку.

Осіб передали черговому Залізничного відділу поліції для подальшого з‘ясування обставин та перевірки причетності до крадіжок згаданих осіб.

Також вчора, 9 жовтня, на вулиці Китайській пильні мешканці затримали підозрюваного у крадіжці.

Мешканці будинку затримали чоловіка, якого запідозрили в причетності до крадіжок. Люди одразу викликали патрульних, які оперативно прибули на місце події.

Затриманий 29-річний чоловік раніше судимий за крадіжки. При поверхневій перевірці, у даної особи виявили в сумці лом та молоток, а також декілька великих порожніх сумок. Патрульні оглянули поверхи під‘їзду та виявили на кількох коморах зірвані замки. На місце викликали слідчих Личаківського відділу поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: