На Львівщині жінка розрахувалась у магазині фальшивою банкнотою

У Червоноградський відділ поліції 8 жовтня надійшло повідомлення від працівника одного з місцевих магазинів, котрий повідомив, що невідома жінка намагалась розрахуватись за покупку купюрою номіналом п’ятсот гривень з ознаками підробки.

У Червоноградський відділ поліції 8 жовтня надійшло повідомлення від працівника одного з місцевих магазинів, котрий повідомив, що невідома жінка намагалась розрахуватись за покупку купюрою номіналом п’ятсот гривень  з ознаками підробки. Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції. Як встановили правоохоронці, купюрою у магазині розрахувалась 29-річна мешканка Червонограда. На запитання поліцейських, звідки у неї підроблена купюра, жінка пояснила, що отримала її під час видачі заробітної платні на підприємстві.

Відомості по даному факту внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї) КК України. Триває досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: