Сьогодні з ринку «Санта-Барбара» демонтують два останні МАФи

Сьогодні з території ринку «Санта-Барбара» буде демонтовано два останні МАФи. Торгові павільйони за новою адресою – вул. Антонича, 8 – мають запрацювати вже у листопаді.

Про це повідомила голова Сихівської районної адміністрації Ірина Маруняк.

«Необхідно демонтувати ще МАФ, в якому був адмінкорпус ринку. Всі інші МАФи вже демонтовано. Зранку працівники демонтують ці два останні МАФи та приберуть будівельне сміття, що залишилось. Загалом на ринку було 150 МАФів.

Як повідомляє керівництво ринку, планується, що з 1 листопада торгові павільйони запрацюють за новою адресою - вул. Антонича, 8. Там вже встановлені вікна та двері, під’єднана електрика. На новому ринку буде 70 МАФів, вони трохи більші за площею. Питання з підприємцями врегульовано керівництвом ринку», – розповіла Ірина Маруняк, голова Сихівської РА.

Нагадаємо, згідно з досягнутими домовленостями між ЛКП «Львівавтодор», Сихівською районною адміністрацією та ТОВ «Сихівська народна торгівля», відбувається перенесення ринку «Санта-Барбара» на вулицю Антонича, у зв’язку з прокладенням трамвайної колії на Сихів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: