Львівський виконком дозволив звести 11-поверхівки для військових прокурорів

Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на спорудження на вулиці Мечникова, 16 багатоквартирних житлових будинків для військовослужбовців військової прокуратури.

Виконком Львівської міської ради дозволив звести 11-поверхівки для військових прокурорів, повідомляє ІА Дивись.info.

Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на спорудження на вулиці Мечникова, 16 багатоквартирних житлових будинків для військовослужбовців військової прокуратури Західного регіону України та членів їхніх сімей з вбудованими громадськими приміщеннями і підземним паркінгом, зокрема йдеться про 120 квартир  та стоянку на 135 автівок.

Читайте також: У Львові прокуратура вимагає знесення незаконної забудови

Згідно затверджених умов поверховість будинків встановлена у 10-11 поверхів. На зауваження кількох міських депутатів щодо завищення поверховості представник  виконавчої влади заявили, що будинки з’являться серед існуючої забудови, і на території колишньої військової частини.

Статті по темі: На «кістках» військового містечка. Журналісти розкажуть брудні і дорогі таємниці зведення житлового комплексу

Як пояснила начальник юридичного управління міської ради Гелена Пайонкевич земля перебуває у державній власності і будівництво відбувається на підставі інвестиційного конкурсу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: