Львівський виконком не дозволив будівництво готелю на вулиці Веселій

Виконавчий комітет Львівської міської ради не затвердив містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки на будівництво ПП «Піраміда» готелю на вулиці Веселій,5.

Виконавчий комітет Львівської міської ради не затвердив містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки на будівництво ПП «Піраміда» готелю на вулиці Веселій, 5, пише ІА Дивись.info.

Щоб не допустити погодження дозвільних документів на засідання виконкому прийшли мешканці навколишніх будинків. Вони скаржилися, що будівництво призвело до руйнування скверу та загрози майже повної забудови подвір’я.

Читайте також: Ручні правові колізії ЛМР. Які насправді правила гри на ринку новобудов Львова (розслідування)

«Не дотримується протипожежна безпека, наше подвір’я перетвориться на шахту, не буде інсоляції, вентиляції, аерації. Попередні містобудівні умови і обмеження скасовані судом» - заявили мешканці.

Одна з мешканок також поскаржилася, що у неї пішли тріщини по стіні, яка загрожує обвалом. Крім цього мешканці заявили, що дозвіл міністерства культури на будівництво в історичному ареалі був виданий на старі містобудівні умови, скасовані судом.

Статті по темі: Як Львові у торгують історичними пам’ятками (фото)

Натомість директор компанії, яка здійснює будівництво, запевнив що всі будівельні норми дотримані, а вимоги мешканців виконані. Зокрема були проведенні роботи з посилення фундаментів, зменшена поверховість. Члени виконкому заслухавши обидві сторони  вирішили розгляд питання перенести, перед тим  вивчити ситуацію безпосередньо на місті будівництва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: