На Львівщині легковик виїхав на зустрічну і влетів у маршрутку, шестеро осіб травмовані

pm63image002

На Львівщині шестеро осіб травмовані внаслідок зіткнення легковика з автобусом, про це повідомляють у відділі комунікації поліції Львівської області.

В повідомленні йдеться, що ДТП сталася 12 жовтня о 13:40 на автодорозі Львів-Шегині в селі Гостинцеве Мостиського району.

За попередніми даними, 65-річний львів’янин, керуючи автомобілем «Фольксваген Пасат», виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з мікроавтобусом «Еталон», який перевозив пасажирів за маршрутом «Львів-Шегині».

Внаслідок автопригоди водій та двоє пасажирів «Фольксвагена» були госпіталізовані в Мостиську районну лікарню. Троє пасажирів автобуса після надання медичної допомоги відпущені додому.

За фактом автопригоди  відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Вчинене карається штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років,або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: