Завтра, у більш ніж у 60 країнах світу, пройде акція «Стоп Путін»

Учасники протесту планують пікетувати дипломатичні місії Росії, а також урядові будівлі із гаслами «Стоп, Путін! Стоп війна!», щоб привернути увагу політиків і дипломатів до загострення ситуації на сході України.

Завтра, 14 жовтня, в Українському кризовому медіа-центрі відбудеться медіа-марафон на підтримку громадської акції «Стоп Путін»

14 жовтня о 18-30 в Українському кризовому медіа-центрі відбудеться медіа-марафон на підтримку громадської акції проти російської збройної агресії в Україні «Стоп Путін». Це низова ініціатива небайдужих українців з усього світу, започаткована Іреною фон Бург зі Швейцарії.

У рамках медіа-марафону відбудеться близько 20 скайп-включень із місць проведення акції – із Німеччини, Швейцарії, Італії та країн Балтії, під час яких учасники розкажуть, як проходить захід, скільки людей долучилися до нього у їхній країні і чому для них важливо вийти із відкритим протестом проти дій Російської Федерації.

mailservice

Акція пройде у більш ніж у 60 країнах світу – у країнах Європи, Канаді, США.

Про свою готовність долучитися до акції заявили представники українських дипломатичних місій в Італії, Латвії та Німеччині. У Європі першим стартує Рим, о 18-00, а в Україні перша акція розпочнеться у Києві, о 16-00 біля посольства РФ.

Три ключові вимоги учасників:

  • вивести з території України всі російські окупаційні війська та озброєння;
  • посилити спостережну місію ОБСЄ на тимчасово окупованих територіях України і забезпечити спостереження 24/7;
  • негайно звільнити громадян України, які незаконно утримуються у російських тюрмах та у Криму за політично мотивованими і сфабрикованими звинуваченнями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: