Київські правоохоронці напоготові: ОУН анонсувала знесення пам’ятника Щорсу

У Києві на вулиці Симона Петлюри декілька десятків правоохоронців чергують в очікуванні акції зі знесення пам’ятника радянському військовому діячеві Миколі Щорсу, анонсованої ще в серпні Організацією українських націоналістів та її лідером Миколою Коханівським.

У Києві на вулиці Симона Петлюри декілька десятків правоохоронців чергують в очікуванні акції зі знесення пам’ятника радянському військовому діячеві Миколі Щорсу, анонсованої ще в серпні Організацією українських націоналістів та її лідером Миколою Коханівським, передає УНІАН.

Наразі на бульварі Шевченка стоїть шість автобусів з бійцями Нацгвардії та спецпризначенцями МВС.

Проте біля пам’ятника нікого немає, ситуація спокійна.

Також слід нагадати, що на сторінці Facebook батальйону ОУН на сьогодні анонсовано дві акції, одна з яких – неподалік пам’ятника Щорсу, біля пам’ятника Шевченку на розі Володимирської та бульвару Шевченка має розпочатися о 15.00.

Нагадаємо, що ОУНівці вже двічі приходили зносити пам’ятник Щорсу – 30 червня та 24 серпня.

Останнього разу київська влада пообіцяла їм з вересня розпочати демонтаж пам`ятника, а Коханівський заявив, що ОУН до свята Покрови очікуватиме на реалізацію цієї обіцянки.

Слід також додати, що напередодні Дня Незалежності київська влада встановила навколо пам`ятника будівельні риштування та затягнула їх у тканину кольору національного прапора України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: