Шведська академія не змогла повідомити Бобу Ділану про Нобелівську премію, оскільки співак спав

1d64eb9bbc7378
Боб Ділан

Шведська академія не змогла зв'язатися з Нобелівським лауреатом з літератури 2016 року - американським автором-виконавцем, художником, письменником і кіноактором Бобом Діланом, оскільки артист відсипався перед концертом.

Про це повідомляє ТАСС з посиланням на прес-секретаря академії Ульрику Челліні.

Про те, що Боб Ділан став лауреатом Нобелівської премії з літератури Шведська академія оголосила 13 жовтня. Однак особисто повідомити співакові про нагороду члени оргкомітету не змогли, оскільки музикант відсипався напередодні свого концерту в Лас-Вегасі.

«Ми зв'язалися з його агентом. Але Боб Ділан спав перед концертом, тому особисто з ним ми поговорити не змогли», - Ульріка Челліні, прес-секретар Шведської академії.

За словами Челліні, постійний секретар Шведської академії Сара Даніус безуспішно намагалася додзвонитися до артиста весь вечір. За її словами, з лауреатами премії дійсно не завжди вдається зв'язатися.

Читайте такожТиждень Нобеля. Що дали людству цьогорічні лауреати

Проте, особисте спілкування організаторам необхідно, щоб дізнатися, чи з'явиться лауреат на церемонію нагородження. Нобелівську премію будуть урочисто вручати 10 грудень в Стокгольмської філармонії.

Сам музикант присудження нагороди поки ніяк не прокоментував.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: