У мера Бучі нова «прикраса» – електронний браслет

Печерський райсуд Києва обрав меру Бучі Анатолію Федоруку запобіжний захід у вигляді вечірнього домашнього арешту з носінням електронного браслета.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Ольга Червакова, передає УНІАН.

«Запобіжний захід щодо мера Бучі Федорука: домашній арешт з 22-00 до 7-00, заборона покидати місце проживання та носіння електронного браслета. Розглядається клопотання прокуратури щодо відсторонення від посади на період розслідування», – написала вона.

Як повідомлялося, 11 жовтня Генеральна прокуратура України повідомила про підозру голові та секретарю Бучанської міської ради в незаконній передачі у власність земель лісового фонду.

Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що інкриміновано незаконну передачу у власність фізичним та юридичним особам 68 га земель лісового фонду першої категорії, вартістю понад 100 млн грн, а секретарю ради - 1,024 га, який у відсутність Федорука також незаконно передав земельні ділянки лісового фонду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: