Альтернатива західним санкціям проти путінського режиму, тільки зброя, – Кох

24209-1_large

Виступаючи на Форумі вільної Росії у Вільнюсі відомий публіцист, блогер і колишній віце-прем'єр Росії Альфред Кох заявив, що Захід застосовує не настільки потужні санкції проти РФ, якими вони дійсно могли бути.

Виступаючи на Форумі вільної Росії у Вільнюсі відомий публіцист, блогер і колишній віце-прем'єр Росії Альфред Кох заявив, що Захід застосовує не настільки потужні санкції проти РФ, якими вони дійсно могли бути, пише Укрінформ.

«Якщо Заходу важко ввести серйозні санкції проти нинішнього режиму Росії, то він може застосовувати інші сильні заходи. Наприклад, надати Україні військову допомогу», - сказав Кох.

За його словами, ті санкції, які діють зараз проти РФ, це не більше 10% від того, якими вони могли б бути.

«Ввести повноцінні санкції заважають економічні інтереси самого Заходу. В тому числі, західні структури, корумповані Росією», - зазначив він.

Додамо, що до закриття форуму учасники прийняли резолюцію, якою засуджують дії РФ і анексію Криму, яка супроводжується грубими порушеннями прав людини.

Нагадаємо, це вже Другий Форум вільної Росії, який став продовженням дискусії, розпочатої березневими зборами російських опозиціонерів, котрі проходили також у Вільнюсі.

Основна мета Форуму: пошук і формування альтернативи путінському режиму як бази для побудови нової країни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: