Сьогодні «Карпати» матчем проти «Дніпра» закриють перше коло чемпіонату

277672

Матчем проти «Дніпра» карпатівці закриють перше коло чемпіонату і зроблять все можливе для того, щоб вибратися з «нулів».

Сьогодні, 16 жовтня, матчем проти «Дніпра» карпатівці закриють перше коло чемпіонату і зроблять все можливе для того, щоб вибратися з «нулів», повідомляє прес-центр ФК «Карпати».

Посприяти цьому мав би новий головний тренер Олег Дулуб, для якого цей поєдинок стане закордонним дебютом. Звісно, достатньо часу для того, щоб втілити в життя свої ідеї в білоруського спеціаліста ще не було, але принаймні познайомитися із командою він таки встиг.

На думку великої кількості фахівців, призначення Олега Дулуба стане ключовим фактором в карпатівській грі проти «Дніпра». Мовляв, емоційний сплеск та бажання себе проявити і стане причиною того, що «зелено-білі» нарешті зможуть показати себе в усій красі. Окрім цього, наразі ще ніхто не знає, яку модель використає новий тренер і за якою формацією гратимуть «Карпати».

Щодо «Дніпра», то команда Дмитра Михайленка також мала достатньо часу для аналізу власної гри та розбору помилок. Єдине, зважаючи на матчі збірних, головний тренер дніпрян не дорахував значної кількості своїх виконавців – зрештою, ідентична ситуація була і в «Карпатах». Той же Роман Підківка дізнався про призначення нового тренера у таборі молодіжної збірної України.

Є у «Дніпра» і кадрові втрати. Через травми не гратимуть Лучкевич, Кравченко, Польовий і Політило – ключові виконавці команди. Однак, на поле зможуть вийти, окрім молоді, ті ж Влад, Чеберячко, Адамюк, а також Назаренко і Ротань – досвіду яких вистачить на всіх.

Власне, поєдинок проти «Дніпра» викликає пожвавлений інтерес, який вже зібрав чималу кількість прогнозів. Більшість з них зводяться до того, що «Карпати», попри усі негаразди та пертурбації, таки мають перемогти, але дніпряни на такий розклад точно не погодяться. Тому на «Арені Львів», попри пізній час початку гри, точно не буде сумно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: