У Львові п’яний чоловік накинувся з кулаками на патрульного

Вчора, близько 10 години вечора на вулиці Городоцькій невідомий чоловік вийшов на проїжджу частину і перешкоджав руху патрульного автомобіля. Про це повідомили у Патрульній поліції Львова.

14729404_1606624636305969_9036590114468293515_n

Інспектори вийшли з автомобіля і зробили зауваження йому. Невідомий продовжував хуліганити та агресивно поводитися. Повз них саме проходив патрульний поліцейський, який перебував не на зміні. Він зробив зауваження хулігану. Невідомий наніс удар в лице патрульному в цивільному. На місце викликали швидку допомогу.

Хулігана затримали та одягнули кайданки. Затриманий перебував в стані алкогольного сп‘яніння. Чоловік продовжував поводитися неадекватно і почав головою битися в патрульний автомобіль. Внаслідок чого пошкодив його. На місце викликали слідчих. Згодом, після перевірки на стан сп‘яніння хулігана доставили у Франківський відділ поліції, де патрульні оформили на нього постанову за порушення правил дорожнього руху у нетверезому стані, а ще склали протокол за дрібне хуліганство.

43-річного чоловіка передали слідчим, які кваліфікують решту правопорушень, зокрема за нанесення тілесних ушкоджень працівникові поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: