До бюджету Львівщини повернули 30 мільйонів

За позовами прокуратури Львівської області бюджет поповнився на понад 30 млн грн.

Про це повідомили у прес-службі відомства.

Загалом упродовж поточного року прокурорами до судів пред’явлено позовів на суму більше 206 млн грн. На даний час судами уже задоволено 215 позовів на суму понад 30 млн грн, які уже реально поповнили бюджет держави.

Ще 316 позовів прокурорів на суму 223 млн грн перебувають на розгляді.

При цьому, органами прокуратури області забезпечено участь у 644 справах, де сума за рішеннями, прийнятими на користь інтересів держави, становить більше 97 млн грн.

Слід зазначити, що в бюджетній сфері у поточному році подано позовів на 36,7 млн грн, уже реально виконано судових рішень на 9,8 млн грн.

З питань державної та комунальної власності заявлено позовів на суму понад 25,3 млн грн, за задоволеними позовами стягнуто до бюджету 7,7 млн грн.

У земельній сфері у 2016 році прокурорами подано позовів на 34,6 млн грн, реально виконано судових рішень на 11,9 млн грн. Площа повернутих земель та земель, незаконне надання яких попереджено становить 52 га.

У сфері охорони навколишнього природного середовища, у т.ч. щодо незаконних порубок лісу, заявлено позовів на суму 41,5 млн грн, за судовими рішеннями уже реально стягнуто 9,9 млн грн.

Крім того, розпочато 36 кримінальних проваджень в порядку представницької діяльності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: