На Львівщині за кошти ДФРР відремонтували дах школи

blazhyiv_2_1476688237_613x408-66666666667_3_0

Завершено реалізацію першого із восьми інвестиційних проектів, що реалізовуються в Самбірському районі за кошти державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) – реконструкція даху Блажівського НВК.

Про це повідомили в департаменті економічної політики Львівської облдержадміністрації.

Як повідомив директор департаменту Роман Филипів, у рамках проекту замінено покрівлю даху на металопрофіль площею 846 кв. м та утеплено покриття мінеральною ватою. Роботи виконувало ПП «Аміра Т.Ч.Ч.К».

На реалізацію проекту спрямовано 675,3 тис гривень, у тому числі 636,1 тис гривень коштів ДФРР та 39,2 тис гривень коштів місцевого бюджету. Важливим є також те, що проект реалізовано в Чукв'янській об’єднаній територіальній громаді.

«Приміщення школи, де здобувають освіту 93 учні з трьох сіл, 24 дошкільнят, а навчальний процес забезпечують 28 педагогів, тепер буде теплішим і гарнішим, - наголосив Роман Филипів. - У результаті – впровадження проекту зекономить кошти на опалення».

Нагадаємо, у 2016 році у Львівській області за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку реалізується 80 проектів на суму 222,5 мільйона гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: