Україні залишається лише рік для проведення фундаментальних реформ

Україні залишається рік для проведення фундаментальних реформ, оскільки в подальшому в країні розпочнеться передвиборний сезон, і прийняття стратегічно важливих рішень буде значно ускладнено. Про це сказав співголова Стратегічної групи підтримки реформ при президенті і прем`єр-міністрі України Лешек Бальцерович.

 

Про це інформує УНІАН.
«Реформи треба робити швидко. Цей рік - останній перед виборами для України. Чим пізніше, тим буде важче», - сказав Бальцерович.
При цьому він підкреслив, що дуже важливо приймати рішення пакетно. «Так ефект від прийнятих рішень буде очевиднішим. І в деяких сферах він буде помітний ще до виборів. І для України так краще, - сказав Бальцерович. - В Україні розпочинається економічне зростання. І те, як швидко і довго воно триватиме, залежить від реформ, від швидкого їх впровадження. І тут відповідальність переходить до влади. Але час для України закінчується».

Раніше Бальцерович відзначав, що Україна може вже у середньостроковій перспективі демонструвати зростання ВВП на 5-6% на рік за умови, що вже зараз розпочне швидко і комплексно змінювати економіку і систему державного управління.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: