Завтра обиратимуть директора львівського геріатричного. Що знову влаштують активісти?

Завтра, 18 жовтня, о 15 годині, у приміщенні Львівської обласної державної адміністрації відбудеться другий етап конкурсу на заміщення посади директора Львівського геріатричного пансіонату.

Конкурс відбудеться у малій сесійній залі. Як зазначалося раніше, перший етап конкурсу відбувся 10 жовтня. Засідання ледь не зірвали активісти. На думку яких громадськість у комісії представляла «не та людина»(голова Громадської ради при ЛОДА Степан Середа).

Відео, як громадські активісти перетворили засідання на цирк, дивіться ТУТ. На відео можна впізнати одіозну львівську активістку Лесю Турашвілі. На запитання до Лесі Турашвілі, яке відношення конкурс має до учасників АТО, активістка відповіла, що ветерани АТО також можуть невдовзі опинитися у пансіонаті. Нагадаємо, що Леся Турашвілі – членкиня та співзасновниця громадської організації «Соціальний захист населення та учасників АТО».

До слова, перший конкурс на посаду директора закінчився провалом, бо обраний директор виявився причетним до «Партії Регіонів». Із етичних міркувань Сорока Іван відхилив свою кандидатуру. Більше про життя у пансіонаті читайте ТУТ.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: