Львівські прикордонники викрили канал переправлення нелегалів до ЄС

14612543_895228570608383_3564443335629486440_o

Канал переміщення нелегалів через державний кордон викрили в рамках проведення спільної прикордонної операції «Кордон-2016» українські та польські прикордонники.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

В повідомленні йдеться, що у ході відпрацювання отриманої інформації прикордонники відділу «Рава-Руська» Львівського загону зупинили для перевірки неподалік кордону мікроавтобус. Разом з українцем, який був за кермом авто, їхав громадянин Туреччини. Аби упередити будь-які можливі порушення на держрубежі, група реагування також негайно перевірила прилеглу місцевість.

Як результат, було виявлено ознаки порушення кордону однією особою, а згодом помічено і самого порушника. Невідома особа швидко рухалася у напрямку кордону з Польщею, про що українські прикордонники відразу повідомили польських колег. Вже невдовзі правоохоронці сусідньої країни затримали на своїй території громадянина Туреччини.

На теперішній час проводяться оперативно-слідчі дії щодо причетності громадянина України та Туреччини до можливого скоєння злочину за ч.1 ст. 332 ККУ. За попередніми даними відомо, що громадянин Туреччини, який прямував у мікроавтобусі з українцем, вже декілька років проживає в Одесі, та, можливо, є причетним до організації незаконного переправлення співвітчизників за грошову винагороду до країн ЄС.

По даному факту було проінформовано працівників Національної поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: