На Львівщині п’яний онук жорстоко побив діда

Нетверезий онук вимагав у діда 200 гривень, проте той мав лише 150. Через це 78-річний пенсіонер опинився у лікарні.

Нетверезий онук вимагав у діда 200 гривень, проте той мав лише  150. Через це 78-річний пенсіонер опинився у лікарні. Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

У Старосамбірське відділення поліції 15 жовтня о 20.00 зателефонувала чергова медсестра Добромильської лікарні. Жінка повідомила, що до них за допомогою звернувся 78-річний місцевий мешканець. Під час огляду медики поставили пенсіонеру діагноз – множинні забійні садна на обличчі, навколоорбітальні гематоми з обох боків, забій грудної клітки, підозра на перелом спинки носа та перелом двох ребер.

Як встановили правоохоронці, пенсіонера побив його 29-річний онук. Чоловік раніше судимий за грабіж, крадіжки, хуліганство та нанесення тілесних ушкоджень, неодноразово відбував покарання у місцях позбавлення волі.

Зловмисник проживає у будинку разом з мамою та дідом. У той день він прийшов додому напідпитку та почав вимагати у діда гроші – двісті гривень. Коли пенсіонер віддав онуку лише 150 гривень, оскільки більше не мав, той побив його.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.125 (умисні легкі тілесні ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – штраф або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року) КК України. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: