На Львівщині відкрили сучасне фруктосховище

_mg_1336_1476799141_613x408-66666666667_3_0

У вівторок, 18 жовтня, у с. Новосілки Буського району на підприємстві «Грін Гарден», що спеціалізується на садівництві, відкрили сучасне фруктосховище.

Складається воно із 12 холодильних камер загальною ємністю 1500 тонн. Встановили у фруктосховищі і сортувальну лінію.

«На прикладах таких підприємств ми сьогодні спостерігаємо розвиток усієї сількогосподарської галузі області, - наголосив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка. - Для нас важливою є насамперед підтримка невеликих господарств на противагу агропромисловим комплексам. У цьому плані саме наша область найбільше в Україні залучила кредитних коштів, які надавали у Міністерстві аграрної політики на підтримку сільського господарства».

За словами, голови ОДА, такі господарства, які на сьогодні досить часто відкривають на Львівщині, дають змогу ще й працевлаштовуватись місцевим мешканцям та поповнюють податками місцевий бюджет.

Зазначимо, фермерське господарство «Грін Гарден» почали закладати у 2012 році. Площа його плодових насаджень становить 38,1 га. Основною культурою, яку тут вирощують, є яблуня. Також посадили груші, сливи,

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: