Судитимуть стриянина, який під час бійки зламав щелепу хлопцю

До суду скеровано обвинувальний акт щодо 34-річного стриянина, котрого підозрюють у заподіянні тяжких тілесних ушкоджень 23-річному місцевому мешканцю. Зловмиснику загрожує до восьми років ув’язнення.

До суду скеровано обвинувальний акт  щодо 34-річного стриянина, котрого  підозрюють у заподіянні тяжких тілесних ушкоджень 23-річному місцевому мешканцю. Зловмиснику загрожує до восьми років ув’язнення. Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

Нагадаємо, 10 липня, близько 05.45, біля нічного клубу, розташованого по вулиці Галицькій у Стрию, між двома компаніями молодих людей виникла бійка, під час якої 23-річний мешканець одного з сіл Стрийського району отримав тілесні ушкодження. З травмою голови та переломом щелепи чоловік був госпіталізований до реанімаційного відділення Стрийської районної лікарні.

Як встановлено у ході розслідування, 34-річний стриянин під час бійки наніс удар кулаком в обличчя 23-річному  чоловікові, внаслідок чого  той упав та вдарився головою. Тілесні ушкодження, завдані потерпілому,  згідно з висновком експерта, належать до категорії тяжких.

Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Вчинене карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Досудове розслідування завершено, невдовзі суд обере для підозрюваного міру покарання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: