Львів'яни тепер можуть відслідковувати показники розвитку міста

bezymyannyj

Сьогодні, 19 жовтня, у Львові презентували «Панель міста: портал відкритих даних». Це відкрита платформа, яка в зручному форматі надає громадськості доступ до основних показників розвитку міста.

Йдеться, зокрема, про такі сфери як населення, міський бюджет, економічний розвиток, благоустрій, комунальні послуги, транспорт, освіта, охорона здоров’я, безпека, культура, адміністративні послуги тощо.

На першому етапі на веб-сайті можна переглянути 200 показників, станом на 2015 чи 2016 рік. До кінця листопада до них доєднають й інші заплановані показники, а також можна буде прослідкувати їхню динаміку з 2010 року. Щороку дані оновлюватимуть. Очікується, що загалом портал об’єднає 860 показників, структурованих у 3 змістові блоки:

Статистика. У цьому розділі можна ознайомитися з основними статистичними показниками від різних підрозділів Львівської міської ради та інших міських установ, які описують стан справ в різних сферах життя Львова.

Якість життя. Показники цього розділу відображають суб’єктивні результати оцінювання мешканцями якості життя у місті. Показники розраховані згідно з методологією дослідження якості життя, розробленою Інститутом міста. Детальніше можна ознайомитися за посиланням.

Стратегія. Тут можна переглянути показники ефективності виконання Комплексної стратегії розвитку Львова до 2025 року. Детальніше зі стратегією можна ознайомитись за посиланням.

Портал «Панель міста» доступний за цим посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: