Садовий втрачає популярність - дослідження

sadovyj

Середньозважена оцінка міського голови Львова станом на жовтень має рекордно низький показник.

Середньозважена оцінка міського голови Львова станом на жовтень має рекордно низький показник – 2,78 бали – такі результати щомісячного соціологічного дослідження «Львівський Омнібус», яке провів Центр досліджень та комунікацій «Active Group».

Нагадаємо, що у травні середньозважена оцінка Андрія Садового становила максимальні 3,47 бали. Після цього у липні опустилась до 2,99 балів, а у вересні ненадовго відновила свій зріст (3,2 бали). Однак, вже у жовтні різко впала до рекордно-низького показника – 2,78 балів.

Діяльність міського голови, міських народних обранців та роботу комунальних служб львів’яни оцінювали за 5-ти бальною шкалою, де «1» – мінімальна, — а «5» – максимальна оцінка.

У жовтні 9,1% львів’ян поставили за роботу Андрія Садового максимальну оцінку – відмінно. 17,2% опитаних вважають, що мер заслуговує «четвірки». Третина (32,9%) жителів Львова переконана, що Андрій Садовий працює на «трійку». Водночас, 19,8% респондентів оцінюють діяльність міського голови на 2 бали. А 18,7% львів’ян ставлять очільнику міста «одиницю».

Водночас, оцінки депутатів міської ради нижчі, ніж оцінки міського голови. Майже третина (28,3%) львів’ян переконані, що місцеві народні обранці заслуговують «одиниці». 34% опитаних жителів оцінюють діяльність народних депутатів у 2 бали. На думку 22,9% львів’ян народні обранці міськради працюють на «трійку», а 8,6% респондентів ставлять «4 бали». Лише 2,9% жителів міста вважають, що народні депутати працюють на «відмінно».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: