Військова прокуратура оприлюднила відео обшуку в кабінеті військового комісара Тернопільщини

281025

Військова прокуратура Західного регіону оприлюднила відео обшуку у кабінеті затриманого вчора на хабарі військового комісара Тернопільської області.

«Під час обшуку у кабінеті військового комісара були виявленні 5 тисяч доларів США, талони на пальне, граната та набої до пістолета. Походження коштів та боєприпасів вивчатиме слідство, – розповів начальник відділу прокуратури Західного регіону Наріман Сулейманов.

Як розповів перший заступник військового прокурора Західного регіону України Євген Білоусов, військовий комісар районного військкомату за 260 тисяч гривень повинен був збудувати дерев’яний дачний будинок військовому комісару області площею 170 м кв. Але замість цього районний комісар звернувся до СБУ, яка залучила військову прокуратуру.

«Був укладений певний договір між військовим комісаром і підрядною організацією для будівництва будиночка. Наш заявник проплатив частину коштів у розмірі 66 тисяч гривень. Він приніс ордер, який підтверджував  переказ грошей на відповідний рахунок. Після цього відбулось затримання», – повідомив Євген Білоусов.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: