«Динамо» програло вдома «Бенфіці» в Лізі чемпіонів (Фото)

64
фото uefa.com

Київське «Динамо» пропустило два м’ячі, не реалізувавши при цьому низку гольових моментів, та поступилося у матчі третього туру групового турніру Ліги чемпіонів на столичному НСК «Олімпійський» лісабонській «Бенфіці» з рахунком 0:2.

До звітного поєдинку обидві команди підходили з однаковим турнірним доробком, маючи по одному набраному очку. Зважаючи на домашній поєдинок, фаворитом вважалося  «Динамо», й кияни з позиції сили розпочали матч. Але доволі швидко «біло-синім» довелося змінювати плани та тактику на гру, оскільки не минуло й десяти хвилин, як вони вже поступалися в рахунку. Після подачі з кутового Антунеш порушив правила у власному штрафному майданчику проти Гедеша, й Сальвіо ударом із 11-метрової позначки розвів голкіпера та м’яч по різних кутах.

Пропущений гол змусив активізуватися динамівців. Майже відразу Антунеш міг реабілітуватися за власну помилку, але з його дальнім ударом упорався голкіпер. Трохи згодом нагоду втратив Гонсалес, замикаючи навіс Ярмоленка з правого флангу, але з близької відстані спрямував головою м’яч над поперечиною.

Нагнітання обстановки біля володінь гостей продовжилося й після перерви, однак «Бенфіка» знову забила швидкий м’яч. Цього разу обійшлося без пенальті – до взяття воріт призвів простріл із правого флангу, Серві з першої спроби пробив у свого партнера, після чого підхопив м’яча та все ж спрямував його у ворота повз голкіпера.

Маючи гандикап у два голи, португальці ще більше відійшли назад, у той час як підопічні Сергія Реброва раз за разом марнували непогані нагоди: зокрема, Мораєс не реалізував чистий вихід віч-на-віч із голкіпером, а Ярмоленко двічі опинявся перед воротами, але одного разу м’яч відскочив від нього поруч зі стійкою, а в другому випадку удар Андрія впритул прийняв на себе захисник.

Сергій Ребров спробував освіжити гру, випустивши на поле Буяльського та Циганкова, які додали атаці руху, а також в останні десять хвилин перейшовши на гру в два нападника. На жаль, ці кроки не допомогли киянам урятувати поєдинок – у підсумку, поразка з рахунком 0:2, яка залишила «біло-синіх» на останньому місці в турнірній таблиці.

Нагадаємо, що сьогодні у 3-му турі групового етапу Ліги Європи у Львові донецький «Шахтар» вперше зіграє проти бельгійського «Генту».

Фото: ФК «Динамо» Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: