Луганський театр зібрав аншлаг у Дрогобичі

14769039505807c40eac89c

Колектив Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру завітав до Дрогобича вчора, 19 жовтня. Луганчани показали виставу «Маклена Граса» М. Куліша. Ця постановка зібрала аншлаг у місцевому театрі імені Юрія Дрогобича.

Колектив Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру завітав до Дрогобича вчора, 19 жовтня.  Луганчани показали виставу  «Маклена Граса» М. Куліша. Ця постановка зібрала аншлаг у місцевому театрі імені Юрія Дрогобича.

Вже сьогодні, 20 жовтня, актори покажуть дрогобиччанам виставу «За двома зайцями» М. Старицького.

Очільник Львівської облради Олександр Ганущин також переглянув постановку та подякував артистам за неї і за гастролі Львівщиною.

«Це наші спільні кроки до перемоги. Українці на мирній території і українці з тимчасово окупованої території мають бути разом. У цьому наша сила. Вистави наших луганських друзів вкотре показують, що ми єдині. Дякую артистам за гастролі Львівщиною. Я сподіваюся, що на наступних виставах й надалі будуть повні зали. Так, луганчани привезуть до себе додому дух Галичини», ­- сказав  Олександр Ганущин.

Окрім цього керманич облради подякував керівництву Дрогобицької районної ради та адміністрації, волонтерам з депутатського середовища Львівської обласної ради за організацію виступів артистів луганського театру.

14691095_676002185898753_4135216185188998126_n

Зазначимо, що Луганський драматичний театр гастролює Львівщино у рамках акції «Зі сходу на захід – театр єднає серця».

Вже 21 та 23 жовтня, вистави луганських акторів переглянуть львів’яни (театр Лесі Українки, початок о 19:00. Вхід вільний).

Нагадаємо, крайніми вихідними Львівщину відвідали артисти Луганської філармонії. Тоді з концертами вони виступили у Червонограді та Бродах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: