Прокуратура відкрила кримінальне провадження проти посадовців ЛМР

5aab0d71bcf164a869b9e702748c9c96

Прокуратурою викрито порушення посадовців ЛМР, які призвели до незаконного будівництва забудови земельної ділянки вартістю 2 мільйона гривень.

Розпочато розслідування повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За наслідками вивчення дозвільних документів, які надають право на зведення багатоповерхових будинків, виявлено факт внесення завідомо неправдивих відомостей посадовими особами Львівської міської ради до документації щодо будівництва на вул. Б.Хмельницького, 284-а.

Мова йде, очевидно, про будівництво житлового комплексу «Хмельницький хол», від будівельної компанії ТзОВ «МС-Буд».

Як раніше писала ІА Дивись.info, ще одне кримінальне провадження щодо підозри в підробці документів посадовцями ЛМР триває щодо будівництва комплексу Avalon Garden, розташованого на вул. Пороховій, 20 у Львові. Слідство у цій справі тримає майже рік і, судячи з усього, йдеться про підробку договору оренди земельної ділянки, на якій і збудовано комплекс.

ivapro-e1476356054244

Зокрема, останніми, із посиланням на генеральний план міста, затверджено містобудівні умови та обмеження забудови цієї території під десятиповерховий житловий будинок.

Водночас, прокуратурою з’ясовано, що вказаним планом у межах зазначеної ділянки, площа якої 0,26  та вартість понад 2 мільйони гривень, можливість такого будівництва не передбачена.

Відтак, сьогодні, 20 жовтня, прокуратурою Львівської області зареєстровано кримінальне провадження за ч. 1 ст. 366 КК України, за фактом службового підроблення документації посадовцями ЛМР.

Подальше досудове розслідування взято на контроль прокуратурою та доручено ГУ НП у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: