Суд визначив 2 мільйони застави обласному військовому комісару-хабарнику Тернопільщини

14768598813471
полковник Володимир Катинський, якого затримали під час отримання хабаря

Вчора, 20 жовтня, Шевченківський районний суд м. Львова задовольнив клопотання військової прокуратури Західного регіону України та обрав військовому комісару Тернопільського обласного військового комісаріату запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб з визначенням застави в розмірі 2 мільйони гривень.

Вчора, 20 жовтня, Шевченківський районний суд м. Львова задовольнив клопотання військової прокуратури Західного регіону України та обрав військовому комісару Тернопільського обласного військового комісаріату запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб з визначенням застави в розмірі 2 мільйони гривень.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

Нагадаємо, що військовий службовець був затриманий вчора у своєму кабінеті під час отримання хабара від свого підлеглого – керівника одного з районних комісаріатів Тернопільської області. Він вимагав за залишення підлеглого у штаті та не створення йому перешкод у подальшій роботі.

Як розповів начальник відділу прокуратури Західного регіону Наріман Сулейман, що військовий комісар був затриманий у своєму кабінеті під час отримання «авансу» у розмірі 66 тисяч гривень. Загалом він вимагав у підлеглого суму еквіваленту 10 тисячам доларів США.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: