Внаслідок ДТП біля Львова загинула вагітна жінка

s4ub4jxoaee

У передмісті Львова під час ДТП загинула жінка-водій, яка перебувала на останньому терміні вагітності.

У передмісті Львова під час зіткнення чотирьох транспортних засобів загинула 25-річна жінка-водій іномарки, яка перебувала на останньому терміні вагітності.

Як повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова, дорожньо-транспортна пригода сталася 21 жовтня, близько 09:00, на об’їзній дорозі Львова, у селі Чишки Пустомитівського району.

«Жінка, яка перебувала на дев‘ятому місяці вагітності, керувала іномаркою в салоні якої також знаходився її трирічний син. Під час руху на автодорозі сталося зіткнення відразу кількох автомобілів внаслідок чого вагітна жінка загинула на очах сина, який не постраждав. За кілька днів загиблій мало б виповнитися 25 років», - повідомили у патрульній поліції.

Читайте також: Жахлива ДТП на Львівщині: загинула одна особа, ще двоє травмовані

Як уточнила керівник прес-служби Головного управління Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська, загибла жінка керувала автомобілем Nissan. Здійснюючи обгін вона зачепила автопоїзд Renault, що рухався у попутному напрямку, від чого легковик відкинуло на зустрічну смугу де він зіткнувся з автомобілем Chevrolet та мікроавтобусом РАФ. Вагітна жінка, яке керувала автівкою Nissan, загинула на місці. Її малолітній син, який був у салоні легковика та інші учасники ДТП не постраждали.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: