Забудовник розповів, як винниківські депутати вимагали у нього хабар

Забудовник Павло Фіщук, якого вимагали хабар депутати Винниківської міської ради під час прес-конференції розповів подробиці справи.

Забудовник Павло Фіщук, у якого вимагали хабар депутати Винниківської міської ради, під час прес-конференції розповів подробиці справи.

За його словами вимагання хабара розпочалося ще у квітні, коли сплив термін оренди на земельну ділянку, де відбувалося будівництво, а сума, яку йому назвали за продовження оренди, становила близько 100 тисяч доларів.

При цьому Павло Фіщук розповів, що це був посередник, показавши при цьому фотографію колишнього голови Львівської облради Михайла Сендака. «Він озвучив цю цифру і сказав, що буде забезпечувати безпеку цього процесу. Син цього дядька працює у прокуратурі Закарпатської області і він сказав, що, оскільки має великі зв’язки у прокуратурі та СБУ, до нього підійшли ці люди і попросили забезпечити процес домовленостей та передачі коштів.

Він мені сказав так: «мене попросили організувати процес передачі коштів. Він був лише на першій зустрічі, а потім до мене депутати вже почали звертатися напряму», - стверджує Павло Фіщук.

За його словами до правоохоронців він звернувся у липні, коли відбулася повторна спроба вимагання хабара.

Як зазначалося раніше, військова прокуратура та СБУ постановили, що за свої дії депутати можуть отримати 10 років позбавлення волі, Конфіскацію майна та три роки не зможуть обіймати певні посади. До яких партій належали депутати, прокурор не уточнив.

Читайте також: На хабарі затримали трьох депутатів Винниківської міської ради

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: